Juraj 20.02.2024 Dobrý deň pán doktor, chcel by som sa opýtať na spoľahlivosť testov. Mesiac od rizikového kontaktu som si dal urobiť v medirexe testy na syfilis. Výsledok bol: S_anti-T.pallidum IgM+IgG (ECLIA) negatívny. Potom zhruba po pol roku som si dal opäť urobiť testy v medirexe s rovnakým výsledkom: S_anti-T.pallidum IgM+IgG (ECLIA) negatívny. Je možné, že by tieto testy neodhalili nákazu? Je potrebné sa dať znova testovať? Vopred Vám ďakujem za odpoveď.
Marek 29.01.2024 Dobry den chcel by som sa spitat ci 6tyzdnov od RS je dostatocna doba na vykonanie testov.ci zachitia pripadnu nakazu alebo nie .momentalne bez priznakov
Jan 27.01.2024 Dobry den, ake je prosim riziko nakazy syfilisom po kratkom francuzskom bozku s promiskuitnou kamaratkou, ak nemala na perach ziadne vyrazky/vredy? Jazyk a ustna dutina neviem... 6 tyzdnov od bozku nemam ziadne priznaky v ustach (kontrolujem to fakt detailne baterkou), v 5tom tyzdni som bol na krvnych testoch s neg vysledkom (0,105 ECLIA, COInterval pre pozitivitu je 1,0). Nemam ziadne informacie o tom, ze by bola niecim nakazena, len strach zo "vseobecneho" rizika...
Roman Sokol 28.01.2024
riziko nákazy je minimálne , temer žiadne
Dilaj 26.01.2024 Dobrý večer aktuálne sa liečim na syfilis mám prvé štádium liečim sa len ambulantne. Chcem sa spýtať, či sa po preliečeni syfilis môže vrátit. A či budem môcť žiť plnohodnotný život, mať priateľku deti ….
Roman Sokol 28.01.2024
nemal by sa vrátiť a pokiaľ nebude infekčný , potom môžete mať plnohodnotný život
Jozef 08.11.2023 Dobrý deň mam výrazku oblasť žaluď. Spravila sa cca 15 mes odd RS. Orálny sex. Ale po RS som bol testovaný na pohlavné ochorenie krv stery po 3ch a 7mich mes. Mam sa znovu testovať?