Test na syfilis po antibiotikach

Napíšte otázku
  • jozef
    02.11.2016
    Pan doktor Holba, nedavno ste my robily ster na kvapavku, hpv a ine pohlavne ochorenia, vsetko bolo ok , len ja som si natieral penis pred tym canestenom naposledy dva dni pred sterom, to som sa Vas zabudol spytat, je mozne ze by vysledky mohli byt tym ovplinen? Hlavne mna zaujima hvapavka a hpv. Je mozne ze nie ked ste mi nasli bakreriu e coli v moci?
  • Igor
    19.10.2016
    Oprava výter s penisu sa robil 10 deň po riziku.Prepáčte Dokonca 3 odberi som absolvoval.10 deň po riziku (krv+výter s penisu) 61 den (krv) a 90 den (krv).Inak všetko platí ako som písal vyššie.Ddakujem
    • Roman Sokol
      19.10.2016
      Potom je vysoká pravdepodobnosť ze vsetko je OK
  • Igor
    19.10.2016
    Dobré ráno prajem.Mal som rizikový styk.Žena ma uspokojovala orálne.Bol použitý kondóm.Po niejakej chvíli ho dala dole( nakolko bol vomne alkohol a neišlo to podla predstáv) a pokračovala už iba rukou(honenie) na zhvlhčenie použila svoje sliny,ktoré vypúštala priamo s úst na môj penis(asi tak 3-krát).Prvý odber na všetky pohlavné choroby(odber krvi+výter s penisu) sa konal 61 deň po tomto riziku.Všetko negatívne.Bolo mi u dermatovenerologičky povedané že: "je tam len niejaké minimálne množstvo niejakého herpesu inak všetko negatívne". Po tomto rizikovom styku som bral 7 dní antibiotika na opuchnutý a bolavý zub.Bola aj teplota,ktorá po užití Paralenu hned spadla dole.Toto užívanie antibiotík bolo cca tretí týžden po rizikovom chovaní.Další odber som absolvoval 90 deň po tomto rizikovom chovaní.Negatívne.Tu mi bola braná už iba krv.Tá dermatovenerologička mi dala na preliečenie liek Fanciclovir-Teva.Ten som bral asi tak 5 dní a poslednú tabletku som užil 3 dni pred tým druhým odberom.Pán doktor môžete sa mi k tomuto PROSÍM VÁS vyjadriť? Sú testy spolahlivé?Treba absolvovať test na HIV ešte aj po 6 mesiacoch? Ževraj sa môžu látky vytvoriť aj až za 6 mesiacov.Celé som Vám to tu podal presne ako všetko prebiehalo.Ďakujem.Príjemný zvyšok dňa.
  • tom
    13.08.2015
    takze mal som vysledky na pohlavne choroby vsetko nereaktivne ked som dojedol atb druheho augusta a pojdem este na kontrolne testy druheho septembra je to uz dostatocna doba aby boli vysledky 100 percentne ? dakujem
    • Juraj Holba
      14.08.2015
      ano, je to dostatočne dlhá doba.
  • Tom
    10.08.2015
    Nie nemal som ho zatial diagnostikovany len keby ho mam a dojedol som tieto atb ci by bol vysledok pozitivny alebo sa stane ze bude klamny po tych 8 dnoch co som ich dojedol dakujem
    • Juraj Holba
      10.08.2015
      Nemusí byť stopercentný a mal by sa zrealizovať kontrolný test s odstupom niekoľkých týždňov.
    • Juraj Holba
      10.08.2015
      Nemusí byť stopercentný a mal by sa zrealizovať kontrolný test s odstupom niekoľkých týždňov.
  • tom
    07.08.2015
    dobry den chcem sa opytat bral som antiobiotika 10 dni doxyhexal a chcem ist na test na syfilis a pohlavne choroby ked mam ist na odber bude to 8 dni po ich dojedeni chcem sa opytat ci to moze mat vplyv na vysledky keby som syfilisom nakazeny uz davnejsie pred tym a davno som mal inkubacnu dobu za sebou dakujem za odpoved
    • Juraj Holba
      09.08.2015
      Pri jednotlivých infekciách sú doporučené rôzne časové odstupy kontrolých testov. Ak ste nemali diagnostikovaný syphilis a doxyhexal bol u vás z inej indikácie môžete ísť kľudne na vyšetrenie. Pri negatívnych testoch nie je dôvod na obavy.