Liečba

Napíšte otázku
  • Mon
    04.01.2019
    Dobrý deň pán doktor, Od leta mám cca každé 3 týždne zápal mechúra. Keď mám moč v poriadku tak ma to aj tak minimalne páli pri cikani. V novembri mi dermatovenerologička našla ureaplazmu a bolo tam napisane menej ako 10 na 4. Povedala, že to je malinka hodnota a po liečbe to bude ok. Vybrala som pred 3tyždnami 20dni doxyhexal aj s partnerom. Odvtedy som mala 3x zapal mechura zas. Mam strašne bolesti. Myslíte si že sa ta ureaplazma nevyliečila alebo je problem v niečom inom? Niektori totižto tvrdia že ureaplazmu netreba liečiť..
    • Roman Sokol
      04.01.2019
      Pekný deň , všetko je možné , ale keď máte opakované zápaly MM , potom je vhodné aby ste absolvovali seriózne vyšetrenie na urologickej ambulancii , v prípade záujmu sa objednajte cez www.urology.sk a využite kontaktkný formulár
  • Z
    30.01.2017
    diagnostikovali mi to pri kontrole ked som si dala vnutromaternicove teliesko...takze ma to aj priatel a z nepochopitelneho hladiska ho jeho obvodna nechce liecit a ani poslat k urologovi kde sa uz od nej viac krat pytal vzala mu max krv (co sa vsak s krvy ureoplasma neda zistit) je mozne vysetrenie u urologa aj bez vymenneho lustka?
  • xselisim
    02.12.2015
    ahojte ked mame spriatelom ureaplazmu, mozme mat sex?
  • Vlado
    24.05.2015
    Frajerka ma stále výtoky a že vraj trpí na ureaplasmy ? Mám to aj ja ?
    • Juraj Holba
      13.07.2015
      Je pravdepodobné že sú ureaplasmy pozitívne aj u Vás, je vhodné dať sa vyšetriť aby ste si infekciu neprenášali.
  • Roman Sokol
    17.05.2015
    Liečiť ureaplasmy je najlepšie vtedy ked je zle- teda vtedy ak máte obtiaze a bolesti pri močeni , alebo výtok , inak to považujem za zbytočne
  • Michal
    10.04.2014
    Dobrý deň, mám problém pri močení. Striedavo má štípe pri močení, ale už aj na konci penisu ked nemočím. Bol som u doktora a robil mi výter z močovej rury. Mal som len nález ureaplasma urealytikum. Vraj to neni vážne. Musím brať antibiotiká, niečo mi napísal len neviem či to mám jesť alebo nie. Dakujem za odpoved.
    • Juraj HolbaJuraj Holba
      30.04.2014
      Prítomnoť ureaplasiem v močovom trakte nepredstavuje vážny problém. Ak Vám napísal lekár antibiotiká je určite vhodné ich užívať. Vhodné je aj vyšetrenie partnerky.