Liecenie

Napíšte otázku
  • Juraj3050
    19.09.2023
    Ten domáci test sa robil cca 6 mes po stere
  • Juraj3050
    18.09.2023
    Dobrý deň asi pred rokom som mal nechránený oral po 4 mes od styku som bol na testoch TJ. Krv, moc, výtery robil dva a na chlamýdie bol ten druhy v poradí vsetko negatívne mam stale problémy pálenie močovej rúry, bolesť v trieskach urobil som si domáci test na chlamýdie a je 2x po sebe pozitívny je možné že som pozitívny? Bolo by dobre pre testovať u vas?
  • xoxo
    12.06.2023
    Dobrý den, z odberu krvi na Chlamydia trachomatis mi vyšli tieto hodnoty: IgG 0,5 IgM 0,8 Pri hodnote IgM uvádzajú že sú hraničné zo 4 výkričníkmi. Je potrebná liečba na chlamýdie? Ďakujem
    • Roman Sokol
      12.06.2023
      nie ,. nie je nutná liečba
  • marecko
    11.06.2023
    Dobrý deň po poslednom oralnom styku mám pri močení pociit ako by rezania zo začiatku to bolo aj pálenie ale nemám žiaden výtok z penisz ani žiaden opuch
  • Vt
    13.04.2023
    Dobrý deň liečim sa na chlamýdie trachomatis urológ mi predpísal doxyhexal 2 tablety denne po dobu 20 dní lenže s partnerkou ktorá sa tiež lieči sme nedodržali sexuálnu absenciu a po dobratí liekov mám stále výtok z penisu a na kontrolné stery idem až o mesiac. Chcem sa teda opýtať čo mám spraviť ci mam ísť za doktorom nech mi znova predpíše lieky alebo mám čakať. Ďakujem za odpoveď
    • Roman Sokol
      12.06.2023
      je vhodný následný výter
  • Aaa
    24.02.2023
    Dobrý deň, krvným testom mi boli zistené nasledujúce hodnoty na chlamýdie- IgM-negatívne, IgA - hraničné, IgG- pozitívne, doktor mi dal antibiotiká na prevenciu na tri dni a bral mi steri a chlamýdie boli negatívne, ureaplazmy a mykoplazmy negatívne len nejaké kvasinky vyšli, je potrebná ďalšie navstevi keď nemám žiadne problémy ?
    • Roman Sokol
      24.02.2023
      myslím si že nič vážne sa nedeje
    • Aaa
      24.02.2023
      Ďakujem za odpoved
  • Roman Sokol
    19.11.2020
    Makrolidy
  • Lucia
    10.06.2019
    Dobrý deň. Chcela by som Vás poprosiť o Váš názor. Vo februári som mala MA (9 tt), po kyretáži a po prvej MS mi doktorka zistila Chlamýdie, na vyšetrení bol aj partner dokonca na dvoch - aj z moču, aj z ejakulátu a on je v poriadku, všetko mal negatívne. (Doteraz nechápem odkiaľ to mám ja, s partnerom žijeme spolu 4 roky a počas týchto 4 rokov som mala pohlavný styk iba s ním. Dokonca vždy s ochranou. V decembri sme sa začali pokúšať o bábätko - 3krát sme mali pohlavný styk bez ochrany a podarilo sa mi aj otehotnieť. Ja som po trojtýždňovej liečbe antibiotikami - doktorka mi najskôr tvrdila, že kontrolný ster mi môže urobiť po mesiaci, čo už prešlo, pretože antibiotiká som dobrala 7. mája. Keď som k nej prišla zrazu mi povedala, že kontrolný ster až po 3 mesiacoch. Preto Vás chcem poprosiť o váš názor? Je nutné, aby môj partner bral lieky aj keď má negatívne výsledky? A je nutné naozaj čakať tri mesiace na kontrolný ster? Samozrejme od januára sme nemali žiaden pohlavný styk. Je nutné ešte abstinovať od pohlavného styku? Chceli by sme sa veľmi opäť snažiť o bábätko, ale samozrejme až keď bude všetko v poriadku. Len mi to príde už zdĺhavé. Ďakujem pekne za odpoveď.
  • Martin
    21.05.2019
    Dobrý deň, prosím Vás asi 3 mesiace dozadu mi boli zistené chlamýdie trachomatys ktoré boli preliečené a aj 2 kontrolné testy z uretry a aj z krvi, boli negatívne. Následne mi boli zistené ešte enterococcus feacalis a klebsiela pneumoniae na tie som tiež bral antibiotika a už kontrolný ster ich neobjavil ani vyšetrenie z ejakulátu. Lenže problémy s bolestou mi stále pretrvavajú akoby mi liečenie ani nepomohlo ale výsledky sú dobré. Viete poradiť ako postupovať ďalej?
  • henrieta
    09.05.2019
    ďakujem za odpoveď, je teda zrejmé že žena podcenila Chlamýdie trachomatys a tým že sa neliečila opätovne preniesla infekciu na manžela?
    • Roman Sokol
      09.05.2019
      Pravdepodobne áno